Gåvoshop

En gåva som passar alla på en födelsedag!

När du köper en gåva i vår gåvoshop får du ett gåvobevis att ge bort i present, samtidigt som det gör skillnad för barn och familjer i utsatta situationer. Du utformar själv gåvobeviset genom att välja mellan olika motiv. Fyll i namn på personen som ska få gåvobeviset och en personlig hälsning. Välj om du önskar få det till din e-postadress eller med vanlig post. Om du vill se hur gåvobeviset ser ut, klickar du på "förhandsgranska". Fyll i resten av uppgifterna och slutför din betalning. Man väljer motiv när man lagt gåvobeviset i gåvokorgen och ska skriva till och från samt hälsning.
Tack för att du är med och gör skillnad!

Gåvobevis_ex_23

Exempel på gåvobevis

Hjälp till i ett land
Gåvobevis_där det bäst behövs

Där det bäst behövs

Klicka på rubriken för att välja motiv

Gåvobevis_filtar
90 kr

Gåvobevis höna.jpg
120 kr

Gåvobevis Save a Girl.JPG
200 kr

Gåvobevis Lilla matpaket.jpg
250 kr

Gåvobevis get
350 kr

Gåvobevis Hygienpaket.JPG
400 kr

Gåvobevis Ko.jpg
400 kr

Gåvobevis Skolmaterial.JPG
200 kr

Gåvobevis symaskin.jpeg
1 300 kr

Trädplantering.jpg
150 kr

Gåvobevis Krispaket.jpg
130 kr

Gåvobevis Stora matpaketet_2.png
500 kr

Vanliga frågor om Gåvoshopen

Vad är ett gåvobevis?

När du köper en gåva i vår gåvoshop kan du välja att få ett gåvobevis. Gåvobeviset blir en fin present att ge bort, samtidigt som det gör skillnad för barn i utsatta situationer. Du kan själv utforma gåvobeviset genom att välja mellan olika motiv och skriva till vem det är, från vem det är samt en personlig hälsning. Gåvobeviset kan fås digitalt till den e-postadress du väljer alternativt kan du välja att få det hemskickat via posten, mot en avgift på 20 kr. Om du önskar hjälp kan du ringa oss på 036-37 79 00.

Vart går pengarna?

Din gåva används för att hjälpa utsatta barn, kvinnor och familjer. Vi jobbar med lokala partners i Etiopien, DR Kongo, Brasilien och Zambia. BarnSamariten har 90-konto och granskas av Svensk Insamlingskontroll, vilket garanterar att pengarna används på ett effektivt och ansvarsfullt sätt. Några av våra fokusområden är:

  • Barns rätt till utbildning
  • Barn i kriser och utsatta situationer
  • Barns rättigheter och hälsa
  • Barns rätt till trygghet och skydd

Du kan även välja att ge din gåva där behoven är som störst.

Kan jag betala med swish i gåvoshopen?

Ja, du kan betala med swish och kort. Väljer du swish kommer du få öppna swish-appen på din telefon och signera betalningen med mobilt bank-ID. Tänk på att låta webbsidan med gåvoshopen laddas klart. Stäng inte webbläsarfönstret förrän processen är klar.

Hur kontaktar jag BarnSamariten?

E-post: info@barnsamariten.se
Telefon: 036- 37 79 00
Måndag - torsdag kl 08.30 – 16.30
Fredag kl 08.30 – 13.00

Etiopien.jpg

Ett annat sätt att ge

Hos oss kan du göra skillnad för utsatta barn i världen på det sätt som passar dig bäst. Du kan välja att ge en engångsgåva, bli månadsgivare eller att ge bort ett gåvobevis i vår gåvoshop.

Tillsammans skapar vi bättre liv!