Gåvoshop

En gåva som passar alla!

När du köper ett gåvobevis för att ge bort gör du samtidigt skillnad för barn och familjer i utsatta situationer.  Du utformar själv gåvobeviset genom att välja mellan olika motiv.
Fyll i namn på personen som ska få gåvobeviset och en personlig hälsning. Välj om du vill få det till din e-postadress eller med vanlig post. Om du vill se hur gåvobeviset ser ut, klickar du på "förhandsgranska". Fyll i resten av uppgifterna och slutför din betalning. Man väljer motiv när man lagt gåvobeviset i gåvokorgen och ska skriva till och från samt hälsning.
Tack för att du är med och gör skillnad!

Bild_gåvobevis_24

Exempel på gåvobevis

Hjälp till i ett land
DBB_barn_2.jpg

Där det bäst behövs

Klicka på rubriken för att välja motiv

Filtar_2.png
90 kr

Höna_2.png
120 kr

SaG_3.png
200 kr

Stora matpaketet_3.png
250 kr

Stora matpaketet_3.png
500 kr

Get_3.png
350 kr

Gåvobevis Hygienpaket.JPG
400 kr

Gåvobevis Ko.jpg
400 kr

Skolmaterial_2.png
200 kr

Symaskin-4.png
1 300 kr

Trädplantering.jpg
150 kr

Gåvobevis Krispaket.jpg
130 kr

Vanliga frågor om Gåvoshopen

Vad är ett gåvobevis?

När du köper en gåva i vår gåvoshop kan du välja att få ett gåvobevis. Gåvobeviset blir en fin present att ge bort, samtidigt som det gör skillnad för barn i utsatta situationer. Du kan själv utforma gåvobeviset genom att välja mellan olika motiv och skriva till vem det är, från vem det är samt en personlig hälsning. Gåvobeviset kan fås digitalt till den e-postadress du väljer alternativt kan du välja att få det hemskickat via posten, mot en avgift på 20 kr. Om du önskar hjälp kan du ringa oss på 036-37 79 00.

Vart går pengarna?

Din gåva används för att hjälpa utsatta barn, kvinnor och familjer. Vi jobbar med lokala partners i Etiopien, DR Kongo, Brasilien och Zambia. BarnSamariten har 90-konto och granskas av Svensk Insamlingskontroll, vilket garanterar att pengarna används på ett effektivt och ansvarsfullt sätt. Några av våra fokusområden är:

  • Barns rätt till utbildning
  • Barn i kriser och utsatta situationer
  • Barns rättigheter och hälsa
  • Barns rätt till trygghet och skydd

Du kan även välja att ge din gåva där behoven är som störst.

Kan jag betala med swish i gåvoshopen?

Ja, du kan betala med swish och kort. Väljer du swish kommer du få öppna swish-appen på din telefon och signera betalningen med mobilt bank-ID. Tänk på att låta webbsidan med gåvoshopen laddas klart. Stäng inte webbläsarfönstret förrän processen är klar.

Hur kontaktar jag BarnSamariten?

E-post: info@barnsamariten.se
Telefon: 036- 37 79 00
Måndag - torsdag kl 08.30 – 16.30
Fredag kl 08.30 – 13.00

Etiopien.jpg

Ett annat sätt att ge

Hos oss kan du göra skillnad för utsatta barn i världen på det sätt som passar dig bäst. Du kan välja att ge en engångsgåva, bli månadsgivare eller att ge bort ett gåvobevis i vår gåvoshop.

Tillsammans kan vi göra skillnad!